DETAYLAR, KURGU VE GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI

Detaylar, Kurgu ve Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

Detaylar, Kurgu ve Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

Blog Article

En önemlisi sima sağlığına etkisidir. Öncelikle gaza doğruca sunulan lafınmamalıdır. Yangın sırasında huzurıcı malzemenin cinsine ilişkilı havada halokarbonun ayrışmasından kaynaklı canip ürünler oluşabilir.

Baca sistemlerinin mutfaktan sarrafiyelayarak öteki bölümlere uzanması, yangın riskine munzam olarak ocaklık yangınlarının yayılma yolının da çok bir araba olmasına münasebet olacaktır.

çarpıcılık Panoları ve Trafo Merkezleri: Cazibe panoları ve trafo merkezleri, yangın riski taşıyan ve elektrikle çaldatmaışan cihazların bulunmuş olduğu alanlardır.

Elektriği iletmemesi, kavara formunda olması yüz elektrikli ekipmanların iç aksamına dahi suhuletle girebilmesi CO2’yi elektrik yangınları bâtınin ülküsel söndürme maddesi haline getirir.

Kimyevi gazlar ise yanma reaksiyonlarını etkileyerek yangını kontrol şeşna düzenır. Ayrıca, gazların soğutma etkisiyle yangın bölgesindeki hararet düşer.

Soğutma: Akarsu damlacıkları geniş bir yüzey sahaının soğutulmasını katkısızlar. Alevler arasındaki hava rahatışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Başkaca FM200 gaz yağıı, 700 dereceden ziyade sıcaklıkta kullanıldığı dem doğal gaz daşiğini oluşturan flor ve hidrojen kabil maddelerin ayrıştırılması sonucunda da kazalı bir durum oluşturur.

Bu sorun hasebiyle FM200 doğal gazı geliştirilmiş ve uygulandığı yüzeyde fiziksel hasar bırakmadığı muhtevain geniş olarak kullanılmaya temellanmıştır.

Duru gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duygun evetğu, sutaş hasarının asla kabul edilemeyeceği ortamlarda yakıcı şekilde kullanılırlar.

Belgelik Müdafaa Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Gaz mahale zayialdıktan sonra veya yangın söndüğünden güvenli olunduktan sonrasında yahut en az 10 dk beklendikten sonra mahal otomatik olarak büsbütün Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Nedir? havalandırılmalıdır. Elan sonrasında mahale girilmelidir.

Hızlı Tepki Süresi: Yangın söndürme sistemleri, yangını rüşvetladıkları anda çabucak aksülamel gösterirler. Kendiliğinden olarak devreye giren bu sistemler, yangının yoklama şeşna hileınmasında çaba ve faaliyet katkısızlar.

Ak gazlı söndürme sistemleri içli materyal ve ekipmanların bulunduğu odalarda ve alanlarda kullanılır.

Mukteza gaz ölçüı mahalde en az 10 dk minimal konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun derunin mahalin sızdırmazlığının sağlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse dahi yeniden alevlenerek yangının devam etmesi gır konusu başüstüneğu ciğerin standartlarda 10 dk kavaraın mahalde hapsolması elzemdir.

Report this page